tukang slide

thread Kilang kitu

Ayeuna MH owns leuwih ti 4,000 karyawan di
imah jeung di mancanagara, pausahaan dagang 5 na 40
dahan oversea, 6 pabrik jeung 100,000
méter pasagi wewengkon produksi, 1 gudang
kalawan 12,000 méter pasagi wewengkon gudang.

tentang Kami

Tentang KamiNaha Pilih Us?

Unggal customer is unik. Konsumén meuli ti MH keur kavling alesan. Tapi, di hal nu ilahar, éta distills handap ka kecap tunggal: Percaya.
Percanten dina pangalaman urang. | Trust dina leyuran urang. | Trust dina hasil urang. Maca deui...

agen kami

Ajen kamiHoyong jadi agén kami?

Urang ditéang hiji jalma alus sababaraha mun gabung tim MH. Anjeun hiji carrier atawa calo agén ngamotivasi? Pikeun rinci salajengna, Klik di dieu.

pangtungtungna sosial walungan leutik

pameran

nembongkeun dagang

Di satengah mimitina tina taun 2018, MH bade hadir dina fairs dagang di handap:

The 123rd Canton Fair di Guangzhou, China.
Fase III: 1st Méi ---- 5th Méi, 2018 Booth No. 14.4 A12-16, B07-11 Tekstil Bahan Fair Complex.
Pilari maju ka pasamoan nu aya!
Texworld Paris Tambahkeun: Paris, Perancis, 2018-09-17 - 2018-09-20
Somah Expo Tambahkeun: Expocentre Pameran Center, Moscow, Rusia 2018-09-11 - 2018-09-13

Maca deui

merek MH

Nilai brand, rasa, gaya, fashion jeung hirup style.are téma pikeun brand MH dina dékade hareup ogé Persib nu brand MH intends mun beroperasi panjang.

ngahiji sareng Kami

Taros Kami

MH Industri, Inc.
alamat:
#18 Ningnan North Jalan, Ningbo, Cina
P: + 86-574-27766888
F: + 86-574-27766000
+ 86-574-27766111
E:

Tetep komunikasi

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil