tukang slide

MH threads

Tujuan pikeun nyadiakeun solusi jahit profésional.

tukang slide

renda WORLD

Jadi basajan, acan jadi elegan, nambahkeun renda ka pésta, linen atawa non-tradisional
item bisa nyieun bédana badag di banding visual na.

tukang slide

MH ribbons & pita

A lega rupa pita sarta kaset anu bisa dipaké ti
nu basajan ka luhur, Palasik jeung understated.

tukang slide

WORLD seleting

Panutup sakabeh tipe nilon (coil), logam, plastik dijieun na spiral zips, dirancang pikeun nyocogkeun unggal kedah jeung tujuan.

tukang slide

tombol WORLD

Anjeun tiasa cacah dina urang keur boga tombol & fastener rék, kalayan layanan, Pilihan, nilai guarantted.

tentang Kami

Tentang KamiNaha Pilih Us?

Salah sahiji nu panggedéna jeung bahan pabrik jeung eksportir of asesoris pésta ngarah sarta tailoring di Cina.

agen kami

Ajen kamiHoyong jadi agén kami?

Urang ditéang hiji jalma alus sababaraha mun gabung tim MH. Anjeun hiji carrier atawa calo agén ngamotivasi? Pikeun rinci salajengna, Klik di dieu.

pangtungtungna sosial walungan leutik

pameran

nembongkeun dagang

The 122nd Canton Fair Phase III:

Tanggal: 31st Oct. ---- 4th Nov., 2017;
Produk: tékstil, apparels, sapatu, suplai kantor, nginum obat tur pangan
Alamat paméran: No. 380 Yuejiang Tengah Jalan, Cina Impor & Ékspor komoditi paméran Aula;
Booth No. 14.4 A12-16, B07-11 Tekstil Bahan Fair Complex

Maca deui

merek MH

Nilai brand, rasa, gaya, fashion jeung hirup style.are téma pikeun brand MH dina dékade hareup ogé Persib nu brand MH intends mun beroperasi panjang.

ngahiji sareng Kami

panalungtikan Kiwari
1000 karakter ditinggalkeun
nambahkeun payil